A Minimal House Kft. 2009-ben alakult. Kezdetben kis létszámmal, családi vállalkozásként dolgoztunk. Már működésünk első éveiben kiemelt figyelmet fordítottunk a minőségre, mely ma is munkánk fő fokmérője. Az elmúlt több mint 20 évben az építőipar változtatásait és legújabb trendjeit nyomon követtük és velük együtt folyamatosan változtunk, növekedtünk.

Cégünk fő profilja mindig is az építőipari generálkivitelezés, ám az elmúlt pár évben szakmai érdeklődésünknek köszönhetően egyre nagyobb hangsúlyt fektetünk a minimal design alapján készült épületek kivitelezésére, valamint a passzívházakra, a környezetbarát, valamint megújuló energiaforrások alkalmazására.

Az emberi erőforrást a cég egyik fő alappillérének tartjuk, ezért munkatársainkat folyamatosan továbbképezzük, ezzel biztosítjuk, hogy megrendelőinket mindig az igényüknek megfelelő, sőt, gyakran még ezen is túlmutató modern megoldásokkal és tanácsokkal segítsük. Munkavállalóinktól elkötelezettséget, megbízhatóságot, rugalmasságot és szakértelmet várunk el, hogy valódi értéket tudjunk közvetíteni ügyfeleink számára.

Kiemelt referenciáink

  • minimalista x-faktor ház
  • Modern családi ház
  • Családi ház folyamatban lévő építkezés
  • Családi ház folyamatban lévő építkezés Budapest
  • Minimalista családi ház látványtervek